مشخصات فردی و زندگینامه
نام:ابراهیم
نام خانوادگی:رضایی
پست الکترونیک:ibrahimvarasy@yahoo.com
تخصص ها:فقه و اصول ، حقوق

زندگی نامه

اینجانب ابراهیم رضایی فرزند نوروزعلی تبعه افغانستان در سال 1354 در منطقه سفید آب ولسوالی(شهرستان) ورس از توابع ولایت(استان) بامیان در خانواده روحانی و مذهبی به دنیا آمدم. به دلیل شروع انقلاب اسلامی در سال 1357 و تعطیلی مدارس دولتی نتوانستم در این مدارس تحصیل کنم ، ولی با وجود مکتبخانه در منطقه، خواندن و نویشتن را در آن جا آموختم و بعد از آن در مدرسه علمیه ولی عصر(عج) که با مدیریت استاد محترم جناب حجت الاسلام محمد زکی اداره می شد، سال های ابتدای حوزه را آموختم و در سال 1367 با مهاجرت به جمهوری اسلامی ایران، مقیم شهر مقدس قم شدم و در سال 1369 وارد حوزه علمیه امام صادق (ع) هشتگرد از توابع شهرستان ساوجبلاغ شدم.

در سال 1373 موفق به قبولی در آزمون کتبی و شفایی حوزه علیمه قم شدم و هم اکنون در جامعه المصطفی العالمیه در سطح چهارم مشغول به تحصیل هستم. در کنار دروس حوزه در کلاس های کامپیوتر و زبان انگلیسی شرکت و تا حدوی آن را آموختم. هم چنین در سال 1370 با شرکت در امتحانات متفرقه آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ، مدرک پنجم ابتدای را گرفتم و بعد از آمدن به قم در سال 1371 اول راهنمایی را به صورت متفرقه امتحان دادم و از سال 1372 وارد مدرسه ایثار گران شهید زین الدین قم شدم و از دوم راهنمای شروع به تحصیل نمودم. با تحصیل فشرده در این مدرسه در سال 1376 موفق به اخذ دیپلم در ریشته تجربی از این آموزشگاه شدم.  در سال 1378 با موفقیت در آزمون اختصاصی و امتحان شفاهی دانشگاه مفید(ره) قم، وارد آن دانشگاه شده و در سال 1382 موفق به اخذ مدرک لیسانس در رشته حقوق گردیدم و در سال 1384 با موفقیت در مراحل گزینش و مصاحبه‌‌ علمی دانشگاه اهلبیت(ع) واقع در تهران، به منظور ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس وارد آن دانشگاه شدم و بهار 1388 از پایان نامه خود تحت عنوان«حقوق مالی زوجه در حقوق افغانستان و کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» که با راهنمایی جناب آقای دکتر جلیل قنواتی و مشاوره جناب آقای نعمت الله الفت، نگاشته بودم, دفاع کرده و در رشته "حقوق خصوصی" با معدل بالا فارغ التحصیل گردیدم.

     ضمن تحصیل در مقطع فوق لیسانس با همکاری جمعی از دانش آموختگان حقوق«مرکز مطالعات و تحقیقات حقوقی افغانستان» را در سال 1385 بنیان نهادیم. محصول این کار گروهی فصلنامه ای تحت عنوان«مطالعات حقوققی افغانستان» است که با وجود مشکلات فرارو، توانسته چهارمین سال حضور خویش را با موفقیت پشت‌سر گذاشته و 12 شماره با کیفیّت مطلوب به جامعه حقوقی و همه‌ی عدالت پویانی که پیشرفت و انکشاف افغانستان را در گرو توسعه حقوق و اجرای عدالت می‌دانند، پیش‌کش و در حوزه‌های مختلف حقوق، مقالات ارزشمندی را، به نشر بسپارد.